#13 Calatoria catre brandul tau ⌛️ 03:40

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Incepem cu o cautare introspectiva de auto-descoperire. Pe masura ce compania creste, este usor sa pierzi din vedere targetul. Aceasta este o oportunitate de a intrerupe si de a reflecta, de a pune intrebari si de a decoda raspunsurile.

Suflet

Organizatia ta s-a nascut cu un suflet. Poate ca nu l-ai definit niciodata, dar a fost intotdeauna acolo. Sufletul este cea mai puternica forta motorica. Este esenta cea mai adanca. Adevarul tau fundamental si vesnic. A fost impulsul magnetic care a adunat primii tai angajati. A convins primii clienti. A asigurat primii tai investitori.
Impreuna vom redescoperi si vom redefini. Vom conecta punctele din trecut, pentru a forma un viitor plin de posibilitati.

Inima

Cultura este bataia inimii companiei tale. In mod unic si cu totul al tau, este condusa de valorile fundamentale.Aceste valori autentice sunt motivele pentru care oamenii sunt atrasi sa lucreze cu TINE, motivele pentru care unii oameni nu se potrivesc si motivul real pentru care oamenii raman. Cand toata lumea iti intruchipeaza valorile, devii mai mult din tine si mai putin din toti ceilalti. Te ajutam sa le descoperi si sa te asiguri ca vor deveni inima care bate si care va energiza intreaga ta companie.

Reimagineaza-ti

Acum stii cine esti! Oare ce ai putea deveni? Calatoria noastra evolueaza intr-o calatorie extraordinara de re-imaginatie. Tinem o oglinda pentru a reflecta realitatea si apoi sapam mai adanc pentru a crea un viitor pe care nu ti-l puteai imagina.

Atingere

In lumea transparenta de astazi, conteaza ceea ce oamenii experimenteaza, nu ceea ce le spui. Serviciile si produsele sunt mesajul tau, povestea ta, adevarul tau. Infuzam fiecare punct de contact cu audienta, cu simturile si inima companiei. De la oameni tai, la produse, la ambalaje, la sedii. Te vom ajuta sa iti animi intreaga organizatie.

Voce

Numai dupa ce ne imaginam modul in care arata, ne putem imagina modul in care suna. Acest lucru se datoreaza faptului ca marketingul excelent nu inventeaza o poveste.
Acesta dezvaluie un adevar. Asadar, vom sapa in adevarul companiei cel mai adanc pentru a atrage inspiratia creatoare si pentru a recrea comunicarile intr-un mod coerent, consecvent si convingator. Spre deosebire de concurenta ta, nu va trebui niciodata sa iti faci griji ca ai fost "aflat" pentru ca imaginea companiei tale va fi in realitatea a ta.

Mintea

Strategia de brand va aduce forta de viata organizatiei tale revazute, regenerate si unice vibrante. Nu vei mai fi dependent de anumite produse sau de persoane. In schimb, vei inflori in timp, ramanand aproape de radacini. Oamenii se vor vedea in povestea ta si o vor folosi pentru a-si spune povestile proprii. Vei deveni o extensie a ceea ce sunt, facandu-i nu doar clienti sau angajati, ci fani. Si asta este o legatura pe care concurenta nu poate decat visa sa o rupa.

Esti pregatit sa-ti construiesti brandul?Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.