#18 Ce este si ce nu este un strateg de brand? ⌛️ 02:04

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Inainte de a vedea ce este un strateg de brand, este important sa intelegem ce nu este:

Un Strateg de Brand nu este expertul brandului tau! Tu esti!

Este o idee preconceputa destul de comuna conform careia un strateg de brand are toate raspunsurile, cand, de fapt, este exact invers: vine cu toate intrebarile.

Iata insa ce este, totusi...

  • Un interlocutor personal pentru ideile, scopurile si visele tale;
  • Mana ta dreapta si managerul de proiect;
  • Un cercetator multidisciplinar de top si organizator de informatii;
  • Legatura dintre tine si locul in care echipa ta are instrumentele necesare pentru a crea in numele brandului tau;
  • Si oglinda ta, doar ca in loc sa iti spuna ce vrei sa auzi, te ajuta sa ajungi efectiv acolo.

Ce Face un Strateg de Brand?

In esenta, ca strateg de brand, treaba mea este sa te cunosc: care sunt telurile tale, stilul, exprimarea,publicul ideal si talentele naturale. Apoi, este vorba despre imbinare acestor elemente cu eleganta si stilul care rezoneaza cu publicul tau. In definitiv, brandul tau reprezinta incununarea credintelor, sentimentelor si experientelor impartasite de oameni cu brandul tau. Pentru a-ti atinge scopurile de brand, va trebui sa-ti proiectezi personalitatea si valorile intr-un mod palpabil.

Psst… O sa-ti spun un mic secret. Inainte de a sti CUM, trebuie sa stii CE si DE CE. Adica, inainte de a incepe sa marchezi o noua paleta de culori sau sa-ti schimbi sigla, este esential sa intelegi ce vrei sa transmiti publicului si de ce.

Gandeste-te ca mesajul brandului tau este fundatia unei case. Nu te poti apuca de construit pana nu e facuta, nu? Odata ce ti-ai descoperit valorile brandului si mesajul, totul tine de structura. Si am un plan incredibil care sa te ajute. Esti pregatit ?Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.