#27 Cat de repede poti raspunde la intrebarea: “Cu ce te ocupi?” ⌛️ 01:27

Avatar Simona Buzatu | March 23, 2022

Ai mers vreodata la o intalnire sau o conferinta si cineva te-a intrebat:  “Cu ce te ocupi?”

Te strangi tot, nu stii ce sa raspunzi, spui: E complicat iar lumea se simte jenata. Te balbai in cautarea cuvintelor. Nu e o priveliste placuta.

Oamenii vor sa asculte.  Sunt nerabdatori sa se regaseasca in povestea pe care o spui, dar trebuie sa le captezi atentia repede sau ii vei pierde. Ai un timp limitat si trebuie sa fii pregatit sa oferi o prezentare a ceea ce faci oricand.

Evident ca vrem sa le oferim oamenilor ABC-ul. Vrem sa le spunem, “Fac A, B, C.Totul! Pot face orice ai nevoie!” Dar este o greseala. Ce ar trebui sa le oferi in schimb este XYZ-ul, adica DE CE-ul?

Oamenii nu cumpara produse sau servicii, ei cumpara un rezultat, o versiune mai buna a lor. Cumpara un loc in care vor sa fie. Care este acel loc? Iti imaginezi . Asta trebuie sa vinzi. In cele din urma: care este motivatia actiunii tale? Gandeste-te, asta te face interesant.

Ai nevoie de ajutor ? Nu ezita sa ne contactezi !Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.