#25 Auditul de brand iti scaleaza afacerea ⌛️ 02:14

Avatar Simona Buzatu | March 10, 2022

Pentru a avea o afacere de succes, nu este suficient sa ai un produs sau un serviciu bun. In timp, afacerea ta creste, infruntand, in mod evident, diverse situatii pentru a se adapta mediului. La un moment dat, te poti indeparta de la factorii de sustinere, fapt ce va afecta in mod direct strategiile de afaceri.

Ca antreprenor, trebuie sa ai cativa factori in vedere, cum ar fi pierderea clientilor catre concurenta, scaderea evolutiei afacerii, o pierdere brusca in vanzari sau venituri. Compania ta trebuie sa se evidenteze in fata concurentei prin modul in care abordeaza aceste chestiuni.

Si ce anume te diferentiaza de concurenta? Brandul.

Solutia eficienta la aceste probleme este sa realizezi un raport de audit de brand. Un audit de brand este o cercetare amanuntita a afacerii ca intreg prin care se identifica modului in care iti poti consolida brandul.

Lumea noastra se schimba zilnic, iar publicul tau se schimba odata cu ea. Poate parea descurajator sa incerci sa tii pasul cu ultimele tendinte din marketing si comunicare, dar poate nici nu trebuie, daca ai o agentie de branding ca partener de nadejde. Cu toate acestea este esential sa recunosti modul in care lumea evolueaza pentru ca afacerea ta sa nu ramana blocata.

In timpul unui audit de brand, se analizeaza toate punctele de contact cu clientii si marketingul de continut. Vrem sa te ajutam sa prezinti imaginea care-ti spune povestea unica si sa o comunici publicului corect. Nu-ti poti apara clientii de concurenta ta. Scopul este sa-i atragi constant printr-o comunicare relevanta si unica de brand.

Antreprenorii ar trebui sa-si analizeze in mod regulat imaginea si publicul din toate unghiurile posibile. Cea mai buna optiune este sa ai un audit de brand realizat de catre cineva din exterior. Este mult mai usor pentru un necunoscut sa observe concurenta si sa vada ambele parti fara sa fie partinitor, ceea ce duce la o decizie mai buna care rezulta intr-o schimbare necesara si creativa.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.