#17 De ce exista brandul tau? ⌛️ 02:32

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Brandurile, la fel ca oamenii, au valori si principii de baza. Aceste principii constituie motivul existentei brandurilor. Valorile brandului influenteaza doua pilare importante ale afacerii : relatiile si reputatia. Relatiile sunt construite pe incredere, iar reputatia se bazeaza pe respectarea promisiunii.

Consumatorii de astazi refuza strategiile de marketing traditionale si se intorc catre acele branduri care au valori comune cu ei. Antreprenori din viitor trebuie sa inteleaga ca initiativele de construire ale brandului trebuie sa se concentreze pe relatii si reputatie. Nimic altceva nu conteaza.

Conexiunile încep cu respect si empatie

Brandurile nu sunt umane, nu au constiinta, dar nici nu sunt lucruri. Brandurile nu reprezinta nimic altceva decat o idee comuna despre cum sunt organizate interactiunile si experientele intre noi. La urma urmei, cand vorbim despre un brand, mereu vorbim despre o idee de valoare in minte. Iar o idee despre valoarea fiintei umane este legatura cu alti oameni care fac parte dintr-o comunitate. Atunci cand oamenii impartasesc valori, sunt mai susceptibili sa petreaca timp cu prietenii lor care li se aseamana. Si asa este si cu brandurile. Puterea se afla in conexiunile comune bazate pe valori comune.

Valorile comune reprezinta baza tuturor relatiilor

Oriunde ne indreptam, atat in afaceri, cat si in viata, aducem cu noi valorile proprii.Atunci cand altii impartasesc valorile noastre, acestea devin o forta puternica si atractiva ce ne aproprie unii de altii.

Majoritatea dintre noi avem putin timp care este dedicat in mod exclusiv oamenilor si lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru noi. Pentru ca un brand sa conteze, clientul trebuie sa fie convins ca brandul respectiv aduce ceva mai valoros pentru el decat un simplu produs sau serviciu.

In consecinta, brandurile trebuie sa furnizeze mai multa valoare decat pretul cerut pentru produse sau servicii. Este experienta comuna a valorii care leaga clientii de brand si organizatia din spatele ei. Atunci cand brandurile livreaza la acest nivel, ele duc la o schimbare a culturii pe piata. Rezultatul este un castig financiar masiv pentru proprietarul brandului.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.