#19 Este brandul tau favorit? ⌛️ 01:32

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Pozitionarea brandului in scopul unei diferentieri semnificative este obligatorie. Mai mult, avand in vedere concurenta acerba cu care se confrunta in prezent brandurile, aceasta strategie ar trebui sa fie primul pas in procesul de stabilire al brandului. Cu totii avem preferinte de brand in cadrul categoriilor care ne intereseaza.

Cu cat este mai mare investitia financiara si emotionala, cu atat este mai puternica implicarea clientului in procesul de achizitie si cu atat devine mai importanta diferentierea brandului. Cumparam adesea emotional si justificam rational.

Diferentierea este, de asemenea, un important factor motivational pentru forta de vanzare. Un brand unic sau cu o diferentiere puternica este mai usor de vandut, deoarece genereaza mai mult interes si ofera mai multe oportunitati. Un brand diferentiat isi castiga repede distributia. Distribuitorii cauta modalitati de a-si pastra clientii si evita bataliile referitoare la pret cu competitia directa.

In situatia in care clientilor nu le-ar pasa ce produse aleg, singurele criterii de achizitie ar fi pretul si disponibilitatea. Si totusi, unii sunt dispusi sa faca un efort suplimentar pentru a-si cumpara brandul favorit.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.