#04 Secretul unui mesaj eficient ⌛️ 02:12

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Secretul unui mesaj eficient este simplu: consecventa.

Este greu de obtinut cu atatea canale si initiative de marketing existente. Cand afacerea creste rapid, incerci doar sa livrezi lucruri la timp. Asa ca spui ceva pe pagina de Facebook si altceva pe pagina de blog. Campania vine pe neasteptate pentru a revigora lucrurile. Pana sa-ti dai seama, mesajul tau este haotic.

Mesajele amestecate au un efect cumulativ asupra brandului tau. Fiecare adauga confuziei, rezultatul fiind ca oamenilor le este tot mai greu sa iti inteleaga brandul si valoarea specifica pe care o oferi fata de competitie.

Te-ai decis asupra lucrului despre care vrei sa afle oamenii si despre care vrei sa le pese.

Acum intrebarea este: cat de des vei publica ?

Cat de des vei distribui continutul nou pe care vrei sa-l promovezi?

Asta se compune din doua parti, oamenii vor sa stie:

  • La ce sa se astepte si cand sa se astepte la asta ?
  • Ce le oferi si cand livrezi?

Oamenii nu observa anunturi, ei observa consecventa pentru ca isi doresc rutina si siguranta

Mesajele neclare sunt o cale sigura spre pierderea avantajului. Odata ce ti-ai ales lucrul pentru care vrei sa fii cunoscut, trebuie sa te dedici acestui lucru, revenind in fiecare zi.
Consecventa este frecventa cu care publici continutul. Ai ceva si vrei ca oamenii sa-l observe. Poate o prezentare video, un curs, un produs nou.

Traim intr-o lume zgomotoasa. Brandul tau pot fi centrul universului tau, dar abia daca esti un punct pe radarul altor persoane. Daca vrei ca oamenii sa observe ceva, trebuie sa fii prezent in fiecare zi. Trebuie sa publici constant.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.