#09 Brandul este copilul tau ⌛️ 07:18

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Astepti un copil. Sarcina a ajuns la 37 de saptamani, astepti cu nerabdare sosirea micutului. Noul suflet, care era doar o idee acum noua luni, este pregatit sa vina pe lume. Si, bineinteles, atmosfera este agitata: nopti nedormite, numeroasele scutece schimbate, responsabilitati care vin odata cu calitatea de parinte.

  • Cum il pregatesti pentru a avea succes in viata?
  •  Cum te asiguri ca ii dai o directie?

Mi-am dat seama ca asteptarea unui copil seamana cu lansarea unui nou brand. Infloreste ideea, apoi urmeaza asteptarea, planificarea si apoi lansarea, cand iti eliberezi noua idee in lume. Dupa, vin noptile nedormite, inveti odata cu brandul tau cum sa-l indrumi si sa il prezinti oamenilor noi.

Sa vedem cum te pot pregati pe tine, brandul tau, copilul, pentru a avea succes. Succesul nu inseamna un succes unic, irepetabil. Vrei sa te asiguri ca tanarul tau brand va avea parte de succes indelungat si de crestere.

Ce include un Nume de Brand?

Prima sarcina ca parinte este sa-i dai un nume. Conteaza numele? Pana la un punct, evident. Vrei sa alegi un nume unic, cu semnificatie. Nu vrei nimic prea ciudat sau prea la moda. Ar atrage atentia din motive gresite.

In general, insa, nu va fi judecat doar din cauza numelui, asa ca te poti relaxa. Gaseste ceva care sa aiba sens. Alege un nume care iti placesi este potrivit, apoi treci mai departe. Sunt decizii mai importante de luat atunci cand vine vorba despre brandingul tau.

Primele Impresii

Imbracarea copilului este partial functionalitate, partial amuzament. Hainele transmit lumii cate ceva din personalitate si status. Unii oameni chiar judeca o carte dupa coperti, astfel ca aspectul exterior poate ajuta la o prima impresie favorabila.

O afacere este exact la fel. Alegi cu grija elementele vizuale ale brandului la inceput, dar acestea vor ajuta numai pentru prima impresie. Trebuie sa mergem in profunzimea brandului pentru a ne asigura ca are succes. Nu am ajuns prea departe in a asigura succesul nu?. Un nume si un aspect exterior ajuta, dar cu siguranta nu vor garanta ca v-a fi iubit, respectat, apreciat sau ca va avea succes.

Invata-l Sa Vorbeasca

Cand copilul incepe sa mearga, parintii constiinciosi se straduiesc sa ii citeasca o multime de carti care-l ajuta sa invete limbajul. Astfel invata cum sa-si comunice gandurile si sentimentele. Nivelul de comunicare al copilului tau va avea un impact asupra succesului viitor. In acelasi mod, brandul tau trebuie sa vorbeasca aceeasi limba pe care o vorbesc clientii tai. Trebuie sa aiba o comunicare clara. Vor asculta oamenii? Ce transmite brandul?

Personalitatea de Brand

Fiind niste un parinte competent, vei putea sa incurajezi trasaturile pozitive de caracter ale copilului. Este posibil sa retina atentia unei sali intregi. Poate va avea o fire calda si atenta sau poate va invata repede idei si concepte.

Iti vei ajuta, de asemenea, copilul sa-si domoleasca slabiciunile. Il vei ajuta sa-si gestioneze trasaturile mai putin placute pentru a le scoate la suprafata pe cele mai bune. Aceasta modelare a personalitatii iti va ajuta copilul sa aiba succes. Si, bineinteles, facand acest lucru si pentru brandul tau, il va ajuta pe acesta sa devina o parte placuta si valoroasa a vietii clientilor tai. Oamenii simt un spirit autentic atunci cand il vad. Autenticitatea atrage.

Trateaza Oamenii Bine

Modul in care copilul tau trateaza alti oameni va avea un rol semnificativ pentru succesul pe care il va avea in viata. Cum il face pe oameni sa se simta?

Se straduieste mereu sa-i faca pe altii sa se simta speciali sau este copilul care loveste mereu alti copii la locul de joaca si fura jucariile?  Modul in care brandul tau trateaza oamenii are un rol fundamental in experienta de brand a clientilor si asupra succesului general al brandului.

Cultiva un Sistem de Valori

Valorile dezvoltate de copilul tau au un rol fundamental in dezvoltarea lui. Valorile reprezinta marcajele care ii modeleaza comportamentul de gandire, astfel ca este mereu inconjurajat de semeni de calitate. Valorile vor atrage persoane cu aceeasi gandire, astfel va fi mereu inconjurat de semeni de calitate. In cazul in care copilul tau alege sa-si ascunda sau sa-si minimizeze valorile, se va afla in situatii in care face lucruri in care nu crede. Este posibil sa se asocieze cu persoane care-l indeparteaza de la scopul lui in loc sa-l impinga spre acesta.

Si brandul tau are nevoie de un sistem de valori. Te voi ajuta sa iei deciziile cele mai bune pentru brand si sa-l indrepti spre scopurile tale, atunci cand esti tentat sa mergi in alta directie.

Dezvolta Viziunea Brandului

In calitate de parinti, ne dorim sa crestem antreprenori, directori, profesori, doctori, artisti si ingineri. Incurajandu-ti copilul sa aiba idealuri inalte, va invata ca succesul este posibil. Astfel te asiguri ca nu strivesti un viitor de succes neavand idealuri suficient de inalte sau neavand idealuri deloc. Indiferent ca este vorba despre un copil sau un brand, vrei ca acesta sa fie increzator, echipat pentru drum si capabil sa-si foloseasca la maxim talentele. Asa arata adevaratul succes. Nu-ti opri brandul ignorand partea de dezvoltare a viziunii.

Care este cea mai mare realizare pe care o poti avea si cum stii cand ai indeplinit-o?

Ce Este cu Adevarat Important?

E ridicol sa-ti imbraci copilul in haine de designer si apoi sa te astepti sa fie un cetatean de succes si valoros. Trebuie sa-l inveti cum sa comunice sau sa ii insufli un set de valori. Impactul lui in lume si capacitatea de a dezvolta relatii depinde de o strategie mult mai profunda. Va trebui sa ii incurajezi personalitatea, sa-l ajuti sa-si comunice valorea, sa imbunatateasca experientele pe care le are cu altii si sa-l pregatesti pentru a-si realiza viziunea.

Avand aceeasi grija de brandul tau ca cea pentru un copil iti vei asigura succesul si te vei diferentia de concurenta. In loc sa incepi cu numele si cu o grafica, mai bine incepe cu o strategie de brand, cu viziunea generala, valorile, experienta de brand, adica porneste in sens invers. Odata ce intelegi ce inseamna succesul adevarat pentru brandul tau, vei putea construi o fundatie puternica, solida si durabila.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.