#15 Re-re-re-re-rebrand ⌛️ 01:13

Avatar Simona Buzatu | February 8, 2022

Daca ai rebranduit de mai multe ori, dar nimic nu pare de durata sau nu poti gasi cuvintele care sa descrie usor ceea ce faci este din cauza faptului ca nucleul brandului tau nu este inca stabilit. Acestea sunt simptomele unei probleme mult mai serioase. Nu ai nevoie inca de o grafica mai buna, ai nevoie de o strategie de brand clara.

Suntem exemplul tau real despre cum functioneaza construirea unui Brand. Folosim acelasi proces in propria afacere si cu toate brandurile individuale de client pe care le creem si dezvoltam. Astfel primesti o metoda dovedita care functioneaza in lumea reala, chiar acum, nu acum 5 ani!

Este mai mult decat o grafica. Investesti in influenta puternica a afacerii tale, avand indrumarea expertilor Artvisiona la fiecare pas.Bun venit in studio la Artvisiona! Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand si rebrand pentru orice stadiu al afacerii tale: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut pentru mediul online si offline.